Om företaget

I nästan halva mitt liv har jag varit snickare och ända sedan dag ett har jag brunnit för hantverket.
Efter år som anställd tog jag äntligen steget fullt ut och startade upp min egen lilla firma. Grizzly Bygg drivs därför sedan juli 2008 av mig, Magnus Forsberg och med mångårig erfarenhet i ryggsäcken åtar jag mig såväl stora som små projekt.

Jag har mycket god erfarenhet av yrket då jag växte upp med en far med egen snickarfirma och var med på första byggplatsen redan som liten grabb. Jag tillbringade många somrar som hjälpreda hos min far och senare när jag blev äldre och gick ut gymnasiet blev jag anställd som snickare på heltid.

Under åren har jag utfört många renoveringar av både äldre hus och lägenheter. Nya dörrar, fönster, väggar och köksbyggnader har varit en del av min vardag men även ny- och ombyggnationer av hus är projekt som jag tagit hand om ända från grund till inflyttningsklar bostad.
Vanliga jobb har även varit att byta panel, tilläggsisolera äldre hus och jag har god erfarenhet av ett flertal takbyten både med tegel och plåt.
Vårar och somrar har jag tillbringat med att bygga nya terrasser och altaner åt kunder som längtat efter att tillbringa varma dagar och ljumna sommarkvällar utomhus. Dessutom har jag haft turen att testa en del lite "udda" saker under årens lopp och fått erfarenhet av till exempel hur man murar öppna spisar, lägger epoxygolv och klär in hela silos med väggplåt, så vardagen har aldrig varit enformig.

Min policy är att erbjuda god service och hög kvalité för att tillgodose mina kunders behov. Nöjda kunder är ett måste och ett gott rykte är något man ska vara rädd om. Därför arbetar jag alltid efter branschens regler och håller mig ständigt uppdaterad.

Copyright © 2009 www.grizzlybygg.com

Magnus Forsberg,
ägare av Grizzly Bygg och mannen på fältet